Gewijzigde openingstijden: Op zaterdag 24 en 31 december zijn wij om 16.00 uur gesloten.
Gratis verzending vanaf € 50,- (Fietsen verzenden vanaf € 39,95)
Tot 14 dagen ruilen en retourneren
Fiets inruil mogelijk
Vragen? Bel 050 - 3114780

Fietsreparatie -en onderhoud

Producten of diensten in deze categorie zijn nog niet online beschikbaar.

Toch nieuwsgierig? Mail dan naar webshop@belgafietsen.nl

We streven er naar om onderdelen en fietsen uit voorraad te leveren en dat reparaties altijd zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Heb je toch nog een vervangende fiets nodig? Dan hebben wij een leenfiets beschikbaar (dit geldt niet voor racefietsen en mountainbikes). Onze monteurs beschikken over ruime ervaring, zijn in het bezit van de juiste vakopleidingen en maken gebruik van modern en juist speciaal gereedschap.

Je kunt met iedere fiets voor reparatie en onderhoud bij ons terecht. Van een kapot achterlicht tot een slinger in het wiel, van het plakken van een band tot een ingewikkelde versnellingsnaaf en van het verstellen van het stuur tot het oplossen van een krakend crankstel. Je krijgt bij ons garantie op de uitgevoerde reparatie.

Voor elk type fiets staan ervaren en goed opgeleide monteurs voor je klaar om je fiets eens goed onder handen te nemen. Bij Belga Fietsen zijn monteurs gespecialiseerd in een bepaald vakgebied, dat houdt in dat een aantal monteurs zich alleen maar bezig houdt met racefietsen & mountainbikes en andere monteurs zich alleen maar richten op E-bikes of stadsfietsen. Zo kun je er bij Belga Fietsen vanuit gaan dat alleen een specialist aan je kostbare bezit sleutelt. Neem contact op met één van onderstaande winkels om een beurt in te plannen.

- Sontplein, Groningen: 050 - 311 47 80 (alle type fietsen)
- Harkstede: 050 - 40 40 789 (alleen racefietsen, mountainbikes en crosshybrides)

  Laden...