Gratis verzending vanaf € 50,- (Fietsen verzenden € 29,95)
Tot 14 dagen ruilen en retourneren
Fiets inruil mogelijk
Vragen? Bel 050 - 3114780

MIO MIO Cyclo 405HC Europa Fietsnavigatie

Schrijf de eerste review over dit product

MIO MIO Cyclo 405HC Europa Fietsnavigatie

Meer afbeeldingen

Sale prijs
De Mio 405HC Europa is compleet met hartslag- en cadansmeter. De fiets-en wegenkaarten van Europa zijn reeds geinstalleerd.
Niet meer leverbaar
Neem contact met ons op voor mogelijke alternatieven

Product omschrijving

Met de Mio 405HC Europa fietsnavigatie heb je alles wat je nodig hebt voor de ideale fietsrit

De Cyclo 405 HC biedt alles wat je nodig hebt voor een plezierrit of een serieuze fietstraining. Naast de gebruiksvriendelijke fietscomputer die is ontworpen voor prestatieverbetering, ontvangt je ook een ANT+-hartslagmonitor en snelheids- en cadanssensor.


Fietsen en verkennen
Stel je eens voor dat je door het Belgische platteland fietst of een bergetappe uit de Ronde van Frankrijk rijdt. Dan zou het toch geweldig zijn als je op een trouwe fietsgezel kon rekenen om je daarbij te begeleiden en ondersteunen? Dat is precies wat je de Cyclo 405 HC kunt verwachten.
Met de complete kaart van Europa die gedurende de hele levensduur updatebaar is, komt je overal waar je heen wilt. Neem je fiets mee op vakantie en raak nooit meer de weg kwijt. Fiets de bekendste fietsroutes in Europa en houd tegelijkertijd je prestaties bij.


Ontworpen voor prestaties
De Cyclo 405 HC is uitgerust met een geïntegreerde ANT+-sensor, ANT+-hartslagmonitor en snelheidsen cadanssensor, zodat je je eigen prestaties kunt controleren en bijhouden. Alle statistieken worden geregistreerd, zodat je ze later kunt bekijken en analyseren.
Het is niet prettig om te ontdekken dat het scherm van je nieuwe fietsnavigatie onleesbaar is als de zon schijnt. Daarom heeft de Cyclo 405 HC een plat 4-inch aanraakscherm met anti-glare waarvan je tijdens het fietsen probleemloos kaarten, aanwijzingen en statistieken kunt aflezen.
De nieuwe Cyclo-gebruikersinterface is nu nog intuïtiever. Het systeem is zo gebruiksvriendelijk dat je binnen enkele minuten op je fiets zit, waarschijnlijk zonder de handleiding te hoeven raadplegen. En daarnaast krijgt je alle prestatiegegevens en statistieken die je nodig hebt. De perfecte combinatie van eenvoud en functionaliteit.


Integreer ‘fun’ met functionaliteit
De unieke ‘Surprise-Me™’-functie laat je kiezen uit drie afzonderlijke routes op basis van tijd, afstand of bestemming. Het is de ideale manier om een nieuwe plek te verkennen of je trainingsritten een nieuwe impuls te geven.
Via een Bluetooth-verbinding met je smartphone kunt je onderweg groepsberichten ontvangen vanuit de social media (WhatsApp, Twitter en Facebook).
Met de nieuwe lap functie kunt je tijden vastleggen tussen locaties of voor ingestelde afstanden. De functie wordt eenvoudig geregeld met één van drie apparaattoetsen, waarmee je ook rechtstreeks gegevens kunt vastleggen.
Maak verbinding met MioShare en synchroniseer je ritten rechtstreeks met Strava™ om ze later te bekijken, te analyseren en met anderen te delen. Strava-segmenten, geschikt voor binnen- en buitentrainingen.


In de doos

- USB-kabel
- fietsmontage kit
- Snelstartgids
- Hartslag riem
- snelheids- en cadanssensor

Specificaties

Merk MIO
Modeljaar 2019
Cadanssensor Meegeleverd
Verbinding Draadloos
Hartslagband Meegeleverd
ANT+ Ja
GPS-tracking Ja
Kaarten Inclusief
Bluetooth Ja

Wat zeggen andere klanten over dit product?

Schrijf je eigen review
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling
  Laden...