Gratis verzending vanaf € 50,- (Fietsen verzenden € 29,95)
Tot 14 dagen ruilen en retourneren
Fiets inruil mogelijk
Vragen? Bel 050 - 3114780

MIO Cyclo 315 HC West Europa

Schrijf de eerste review over dit product

Sale prijs

Het perfecte trainingsmaatje inclusief hartslag, snelheid en cadans sensor.

Niet meer leverbaar
Neem contact met ons op voor mogelijke alternatieven

Product omschrijving

 De Mio Cyclo 315 HC West Europa is direct klaar voor gebruik en is het perfecte navigatie-apparaat waarop je kunt vertrouwen. Het scherm van de Mio is ongeacht het weer, altijd duidelijk. Ook fietstochten over de landsgrenzen zijn geen probleem. De Mio Cyclo 315 HC heeft een dun, lichtgewicht ontwerp en is voorzien van trainingsprogramma's. Omdat de Mio Cyclo 315 HC al is voorzien van een ANT+ sensor kunt u eenvoudig verbinding maken met een cadans- en snelheidsensor, hartslag- en vermogensmeter.


De Mio Cyclo 315 HC is een eenvoudig te gebruiken fietsnavigatietoestel geschikt voor gebruik tijdens sportieve fietstochten op je mountainbike of racefiets. Maar ook voor navigeren door de stad zijn de fietscomputers van Mio erg geschikt. Navigeren van punt A naar B of met behulp van waypoints eigen voorkeursroute volgen is met de Mio Cyclo een fluitje van een cent. De turn-by-turn navigatie geeft je met geluidssignalen duidelijke instructies over de route.

Met de Mio Cyclo 315 HC kunt u eenvoudig navigeren van punt A naar punt B of uw eigen voorkeursroutes volgen. U kunt direct op pad, want de navigatiekaarten zijn al geïnstalleerd. En als u ervoor kiest om de unieke Surprise Me-functie te gebruiken, stippelt de Mio Cyclo 315 HC drie verrassende fietsroutes uit op basis van de door u gekozen tijd of afstand. Dit is de ideale functie voor wie alle lokale routes al denkt te kennen, of voor wie houdt van een verrassing in een onbekende regio, zonder eerst routes te moeten downloaden. Deze functie biedt voortdurend nieuwe fietsroutes aan, zelfs als u steeds hetzelfde vertrekpunt kiest.


Wordt geleverd met hartslagband en cadans/snelheidssensor.

Lees meer

Specificaties

Merk MIO
Bluetooth Ja
Cadanssensor Meegeleverd
Hartslagband Meegeleverd
ANT+ Ja
GPS-tracking Ja
Verbinding Draadloos
Lees meer

Wat zeggen andere klanten over dit product?

Schrijf je eigen review
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling
  Laden...