Maandag 14 nov. zijn al onze filialen gesloten vanaf 12.30u i.v.m personeelstrainingen.
Gratis verzending vanaf € 50,- (Fietsen verzenden vanaf € 39,95)
Tot 14 dagen ruilen en retourneren
Fiets inruil mogelijk
Vragen? Bel 050 - 3114780

GARMIN Edge 520 Fietsnavigatie

Schrijf de eerste review over dit product

GARMIN Edge 520 Fietsnavigatie

Meer afbeeldingen

Compacte GPS computer voor de fanatieke fietser. Compatibel met Strava live segmenten.
Niet meer leverbaar
Neem contact met ons op voor mogelijke alternatieven

Product omschrijving

De Garmin Edge 520 heeft alles wat de fanatieke wielrenner nodig heeft, in een compacte fietscomputer. Met de aerodynamische vormgeving van de populaire Garmin Edge 500 als uitgangspunt, heeft Garmin Strava live segmenten voor tijdritten, een kleurenscherm, connected functies en geavanceerde analysefuncties toegevoegd. Het resultaat is de Garmin Edge 520, de ideale GPS-fietscomputer voor de wedstrijdfietser, boordevol onmisbare functies.

 

De Garmin Edge 520 is de eerste fietscomputer die compatibel is met Strava live segmenten en wordt geleverd inclusief 3 maanden proefabonnement op Strava Premium. Met dit abonnement kunt u uw favoriete Strava segmenten automatisch synchroniseren met de Garmin Edge 520 voor live feedback tijdens uw rit. U ontvangt ook meldingen bij de start en finish van een segment en na afloop het eindklassement.

 

Behoefte aan wat motivatie tijdens de eenzame kilometers op uw indoor trainer? Gekoppeld met een compatibele ANT+ indoor trainer biedt de Garmin Edge 520 een scala aan trainingsfuncties. U wilt bijvoorbeeld trainen bij een gemiddeld vermogen van 240 watt. Stel het doel in op de Garmin Edge 520, trap op de pedalen en de trainer wordt automatisch aangepast aan het tempo dat u moet aanhouden, terwijl u op de Garmin Edge 520 uw statistieken afleest. U kunt ook een koers volgen die u of een collega-fietser heeft uitgestippeld en precies de vastgelegde statistieken aanhouden, waarbij de weerstand van de trainer wordt aangepast aan het hoogteprofiel.


Gekoppeld met een vermogensmeter biedt de Garmin Edge 520 extra functies, zoals het bijhouden van FTP en watt/kg, zodat u uw prestaties kunt vergelijken met die van anderen, plus fietsdynamica-gegevens. Met de ingebouwde FTP-test kunt u op de trainer of op de weg uw fitnessniveau vaststellen. Voeg daar uw hartslag aan toe en de 520 kan uw VO2 max-waarde schatten en de benodigde hersteltijd die na de training aangeeft hoelang u moet wachten voordat u zich weer echt kan inspannen.

 

De Garmin Edge 520 is voorzien van een hoogwaardig 2,3-inch kleurenscherm met hoge resolutie. We hebben het scherm geoptimaliseerd om u op de compacte Garmin Edge 520 een zo groot mogelijk weergavegebied te bieden. Bovendien is het scherm onder alle lichtomstandigheden goed leesbaar.


De Garmin Edge 520 is compatibel met ANT+ sensors, zoals de Varia™ fietsradar en fietsverlichting, sensors om snelheid, cadans en hartslag te meten, Edge en VIRB® afstandsbedieningen en compatibele weegschalen. Het toestel kan ook worden geïntegreerd met Shimano Di2 elektronische schakelsystemen om uw huidige versnelling weer te geven op het scherm. De Garmin Edge 520 is bovendien compatibel met ANT+ vermogensmeters, zoals de Vector serie.

 

Gekoppeld met uw compatibele smartphone en de Garmin Connect™ Mobile app ondersteunt de Garmin Edge 520 connected functies zoals live volgen, smartphone meldingen, delen via sociale media, weerberichten en draadloze uploads. Zodra u klaar bent met uw rit, kunnen de gegevens automatisch worden verzonden naar Garmin Connect™, onze online community, waar u uw ritten kunt opslaan, plannen en delen.

 

Door de compacte, robuuste vormgeving en de batterijduur tot wel 15 uur is de Garmin Edge 520 de ideale fietscomputer voor offroadavonturen. Bovendien biedt de compatibiliteit met GPS- en GLONASS-satellieten u, waar u ook gaat, optimale ontvangstmogelijkheden.

 

- Met Strava live segmenten voor tussentijdse wedstrijden


- Rapporteert VO2 max-waarde en hersteltijd bij gebruik van een vermogens- en hartslagmeter


- Te koppelen met compatibele ANT+® indoor trainers voor gegevensweergave en -beheer


- Geeft in combinatie met een Vector™ of Vector 2 vermogensmeter inzicht in uw functionele drempelvermogen (FTP), watt per kg lichaamsgewicht en fietsdynamica


- Connected functies: Automatische uploads, live volgen, smartphone meldingen, koersen verzenden/ontvangen, delen via sociale media, weersinformatie


Wordt geleverd met:

  • Steunen (standaardsteun en verlengde voorsteun)

  • USB-kabel

  • Bevestigingskabel

  • Handleidingen

 

Wanneer je het product wilt met verschillende sensoren en een hartslagmeter zou je de Edge 520 Bundel ook eens kunnen bekijken.

Specificaties

Merk GARMIN
Cadanssensor Optioneel
Hartslagband Optioneel
ANT+ Ja
GPS-tracking Ja
Bluetooth Nee

Wat zeggen andere klanten over dit product?

Schrijf je eigen review
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling
  Laden...