Gewijzigde openingstijden: Op zaterdag 24 en 31 december zijn wij om 16.00 uur gesloten.
Gratis verzending vanaf € 50,- (Fietsen verzenden vanaf € 39,95)
Tot 14 dagen ruilen en retourneren
Fiets inruil mogelijk
Vragen? Bel 050 - 3114780

Eenwieler

p style="margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;">Eenwielers zijn voor de waaghalzen voor wie twee wielen net eentje teveel zijn. Het simpele en degelijke frame kan tegen een stootje en het zadel is makkelijk op maat te zetten. Het enige wat je zelf moet doen is balans houden. Waan je een circusartiest als je op je eenwieler over straat fietst.

Het is belangrijk om voor je kind de juiste maat fiets te kiezen, een te grote fiets kan je kind een onveilig gevoel geven, vooral wanneer het nog niet zo bedreven is in het fietsen. Een fiets ‘op de groei’ kopen is dan vaak niet zo’n goed idee. Om samen met je kind de juiste en prettige maat te bepalen kun je in onze winkel aan het Sontplein in Groningen komen om te testen, we hebben daar kinderfietsen in alle maten op voorraad en ons deskundige personeel helpt jou en je kleine graag om de ideale fiets uit te zoeken. Is het een cadeautje of woon je niet naast de deur, dan kun je je Belga kinderfiets natuurlijk ook online bestellen. Kies de juiste maat en kleur en voor €29,95 wordt de fiets keurig in een doos bij je thuisbezorgd.

 

Producten of diensten in deze categorie zijn nog niet online beschikbaar.

Toch nieuwsgierig? Mail dan naar webshop@belgafietsen.nl
Eenwielers zijn voor de waaghalzen voor wie twee wielen net eentje teveel zijn. Het simpele en degelijke frame kan tegen een stootje en het zadel is makkelijk op maat te zetten. Het enige wat je zelf moet doen is balans houden. Waan je een circusartiest als je op je eenwieler over straat fietst.

  Laden...