Gratis verzending vanaf € 50,- (Fietsen verzenden € 29,95)
Tot 14 dagen ruilen en retourneren
Fiets inruil mogelijk
Vragen? Bel 050 - 3114780

Coronavirus en fietsen

Winkels en werkplaatsen geopend
Onze winkels en werkplaatsen zijn 'gewoon' geopend. Wij hebben goed gekeken naar de adviezen van de rijksoverheid en het RIVM. Onze medewerkers besteden extra aandacht aan hygiëne in onze winkels en werkplaatsen. Alle medewerkers zijn hierover goed geïnstrueerd. 

Voor uw en onze gezondheid verzoeken we u dringend om het bezoek aan de winkel op dit moment niet als een (gezins)uitje of funshoppen te zien, maar om doelbewust te winkelen. Op deze manier kunnen we samen de kans op besmetting tot een minimum beperken.
Kom zoveel mogelijk alleen of met maximaal twee personen. We vragen ook van u als klant om 1,5 meter afstand te bewaren t.o.v. onze medewerkers en andere klanten, ook als u in de rij staat.

Namens al onze medewerkers, bedankt!


Winkelbezoek | De fiets kan direct of dezelfde dag mee
Onze winkels zijn ruim opgezet en er is voor al onze klanten en medewerkers voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden.

Kom vooral 's ochtends tussen 9:00-11:00 dan is het minder druk als 's middags. Op koopzondagen is het tussen 12:00-13:00 rustiger in de winkel.

De door u uitgekozen fiets maken we z.s.m. klaar en kunt u vaak direct of nog dezelfde dag meenemen.

In onze winkels en werkplaatsen hebben we voorzorgsmaatregelen genomen om iedereen veilig te kunnen helpen. Alle medewerkers zijn goed geïnstrueerd en van u als klant vragen we ook de RIVM regels na te leven.

Kom alleen doelgericht en zie het winkelen nu niet als een gezinsuitje.

PS: de werkplaatsen zijn ook nog steeds geopend. 


Telefonisch advies en verkoop | Fietsen bezorgen in Noord-Nederland
Sommige klanten willen vanwege Corona liever nu even niet meer langs komen, maar willen toch een goed persoonlijk advies over een fiets en eentje bij ons aanschaffen.

Onze ervaren medewerkers zitten klaar om u van advies te voorzien en te helpen bij de aanschaf van uw nieuwe fiets. Direct wordt een afspraak gemaakt over wanneer de fiets 100% rijklaar wordt afgeleverd.


Online bestellen | Fietsen bezorgen
Als u online een fiets besteld nemen we telefonisch contact op om nog even de bestelling met u door te nemen en om een afspraak te maken voor bezorging.

Alle online bestellingen worden gewoon verwerkt en afgeleverd. Dit geldt zowel voor fietsen als alle andere producten.


Openingstijden
Kijk hier voor de actuele openingstijden. We willen  u er op attenderen dat het 's ochtends 9:00-11:30 uur minder druk is dan 's middags.

  Laden...