Gewijzigde openingstijden: Op zaterdag 24 en 31 december zijn wij om 16.00 uur gesloten.
Gratis verzending vanaf € 50,- (Fietsen verzenden vanaf € 39,95)
Tot 14 dagen ruilen en retourneren
Fiets inruil mogelijk
Vragen? Bel 050 - 3114780

BBB BSG-33 OptiView PZ Fietsbril

Schrijf de eerste review over dit product

BBB BSG-33 OptiView PZ Fietsbril

Meer afbeeldingen

Sale prijs

Deze fietsbril heeft een extra lens die op sterkte kan worden geslepen. Door de gepolariseerde lenzen is deze bril ook zeer goed te gebruiken op zonnige dagen. De speciaal ontworpen pasvorm zorgt ervoor dat de bril comfortabel op het hoofd zit.

Niet meer leverbaar
Neem contact met ons op voor mogelijke alternatieven

Product omschrijving

De BBB BSG-33 Optiview PZ is een fietsbril die zeer geschikt is voor brildragers. Achter de gewone lens vind je een extra lens die door een opticien op sterkte kan worden geslepen. Zo heb je tijdens het fietsen het gemak en comfort van een fietsbril terwijl je zicht ook goed blijft.

 

De lenzen van de BBB BSG-33 Optiview PZ zijn gepolariseerd, hierdoor krijg je een optimaal zicht bij zonnige omstandigheden. De bril wordt geleverd inclusief microvezel poetszakje.

Specificaties

Merk BBB
Modeljaar 2016
Verwisselbare glazen
i

Bij een fietsbril met verwisselbare glazen kunnen de donkere glazen verwisseld worden voor (veelal bijgeleverde) glazen met een tint die beter bij de weersomstandigheden past.

Bij de meeste brillen met verwisselbare lenzen wordt standaard een set transparante én een set gele (BBB) of oranje (overige merken) geleverd.

De gele of oranje lenzen vergroten het contrast zodat het zicht bij bewolkt weer beter is.

Nee
Meekleurende glazen
i

Meekleurende glazen (ook wel fotochromatische of fototec glazen) passen zich aan aan de hoeveelheid zonlicht; bij weinig zonlicht zijn ze praktisch transparant, bij veel zon zijn ze donker.

De verkleuring van licht naar donker duurt ongeveer 5-8 seconden. Sommige merken hebben verschillende kleuren meekleurende glazen; in dat geval is voor op de weg een zo donker mogelijk glas het beste en voor de MTB een lichtere in verband met tijdens het MTB-en snel wisselende lichtomstandigheden.

De glazen kleuren alleen in direct zonlicht, dergelijke brillen zijn niet geschikt om in de auto te dragen.

Nee

Wat zeggen andere klanten over dit product?

Schrijf je eigen review
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling
  Laden...